Amanida de cigrons amb vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre fiquem: un raig de vinagre de Mòdena, una culleradeta de mostassa de Dijon, una raig de suc de llimona, els cogombrets picolats, els ous bullits i picolats, els tomàquets xerris, i la ceba picolada.
Seguidament, afegim oli d'oliva i amb el batedor de varetes anem remenant tot fent una vinagreta homogènia.
Tot seguit, afegim els cigrons i ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana d'una manera ben abellidora.
A bans de treure-ho a taula, ho espolsem amb el porradell espolsat pel damunt, i ja ho podrem servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se