Corball al forn a l'aroma de fonoll

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem el llom de corball i li treiem alguna espina que pogui quedar. En una safata d’anar al forn, hi posem el llom de corball, salpebrat.Tapem la safata amb paper d’alumini i amb el forn ben calent a 200º , el deixem coure durant uns 15 minuts. Mentre pasem per la batedora elèctrica, el fumet de peix, amb el gotet de vi blanc i fonoll amb poca branca. La barreja agafarà aroma de fonoll. Obrim el forn, hi tirem sobre el llom de corball una mica oli d’oliva verge. Passats uns 5 minuts ,ruixem el corball amb la barreja de fumet, vi blanc i fonoll. Anem ruixant el peix, amb la barreja anterior, perquè el peix no es resequi. Amb uns 30 minuts amb total estarà fet el peix.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se