Croquetes d'albergínia i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella i una safata pel forn.

Elaboració

Tallar les albergínies en daus petits sense la pell, salar i deixar en un colador perquè espolsi l'aigua i l'amargor.
Fer les gambes en una paella sense el cap, i picar-les amb un ganivet.
Bullir la llet i la nata amb les pells i els caps de les gambes i després ho colarem.
En una paella saltejar les albergínies ben toves, després afegir la mantega i la farina i ho remenarem 5 m., afegir la llet i la nata i finalment incorporar les gambes picades i deixar reposar a la nevera.
Donar forma i arrebossar passant pel pa ratllat, ou i pa ratllat amb una mica d'all.
Posar al forn fins que es adorin una mica.

1h

Notes

Es pot sevir com aperitiu o amb una amanida variada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se