Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta en abundant aigua i una mica de sal, en aquest cas, tortellinis de carn , seguint les instruccions del paquet amb un rajolí d’oli. Entre uns 6-8 minuts estarà cuita. Quan estigui, colem la pasta. Mentre tenim la pasta al foc, posem dues cullerades de formatge d’untar en un got i l’escalfarem uns 30 segons al microones. Si veiem que no s’ha acabat de desfer, escalfarem una mica més i així fins que estigui al nostre gust. Afegim orenga, herbes provençals, alfàbrega, …i un polsim de sal al got del formatge i ho barregem bé. Posem la pasta a un plat amb un rajolí d’oli d’oliva i la salsa per sobre amb una mica de formatge ratllat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se