Rissoto de Xampinyons i Pernil
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 tassea de café d'arrós (arborio o bomba)
- 250 g de xampinyons
- 150 g de pernil serrá
- Una tasseta de café de vi blanc
- Una cullerada de mantequilla
- 150 g de parmesà rallat
- Un raig d'oli
- 2 grans d'all
- Albahaca
- 1 litro de caldo
- Sal i pebre negre
Utensilis
Cassola
Elaboració
Piquem els alls i els sofregim amb 3 cullerades d'oli, després i tirem els xampinyons laminats i ho saltegem uns minuts, i tirem el vi blanc, el pernil pi cadet i seguidament l'arròs, durant 1 o 2 minuts.
Afegim el resto de caldo, que el tindrem ben calent. Ho anirem removent poc a poc i deixem que es vagi fent durant 25 minuts, quan falti 5 minuts per treure'l del foc, i tirarem la cullerada de mantega sense deixar de remoure.
Si fos necessari podem afegir mes caldo, seguidament i tirarem el formatge parmesà l'alb haca i el pebre negre tot ben barrejat i rectifiquem de sal si es necessari
Penseu que l'arròs te que estar poc cuit.
Comparteix aquesta recepta: