Rissoto de Xampinyons i Pernil

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Piquem els alls i els sofregim amb 3 cullerades d'oli, després i tirem els xampinyons laminats i ho saltegem uns minuts, i tirem el vi blanc, el pernil pi cadet i seguidament l'arròs, durant 1 o 2 minuts.
Afegim el resto de caldo, que el tindrem ben calent. Ho anirem removent poc a poc i deixem que es vagi fent durant 25 minuts, quan falti 5 minuts per treure'l del foc, i tirarem la cullerada de mantega sense deixar de remoure.
Si fos necessari podem afegir mes caldo, seguidament i tirarem el formatge parmesà l'alb haca i el pebre negre tot ben barrejat i rectifiquem de sal si es necessari
Penseu que l'arròs te que estar poc cuit.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se