Ronyons de xai al xerès

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els ronyons i els tallem a rodanxes de mig dit de gruix.
Seguidament, els fiquem en el bol de vidre coberts amb el xerès, d'un dia per l'altre.
En el moment de fer-los, els escorrem ben bé, els sofregim uns cinc minuts salpebrats i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picada, els alls laminats, la fulla de llorer i un grapat de grans de pebre negre.
Tot seguit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. Seguidament, afegim els ronyons i el xerès fins a la meitat dels ronyons, i deixem que coguin a foc baix, fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem servir a taula amb uns
estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se