Col-i-flor arrebossada a l'Andalusa
Categoria:
Tipus de plat: Tempura
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una col-i-flor grossa
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres alls ratllats
- Julivert picolat
- Cinc ous batuts
Utensilis
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim la col-i-flor tallada en botonets regulars fins que és cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
A part, en un bol de vidre fiquem: els ous batuts, els alls ratllats i força julivert picolat.
Ho remenem tot ben remenat, afegim els botonets de col-i-flor, els anem agafant de un en un, i els fregim a la paella amb oli d'oliva, fins que són daurats, i els anem ficant a la safata de porcellana, i quan ja els tenim tots fregits, ja els tenim llestos per treure-ho a taula.
Notes
Aquesta recepta, tant pot ser una guarnició com un primer plat.
Comparteix aquesta recepta: