Arròs a la cassola amb menuts de pollastre i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, netegem els colls de pollastre, hi traiem la pell, els tallem a trossos de dos dits d'ample i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli.
Seguidament, afegim els pedrers ben nets , tallats a rodantxes fines, i per acabar, afegim la cansalada tallada a trossos una mica gruixuts, tot salpebrat.
Ho sofregim tot plegat, amb el pebrot verd i el vermell ben picolats, així com la ceba tendra.
Quan tot plegat és ben sofregit,afegim el sofregit de tomàquet i el got de barreja de vermut i vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs, tres cullerades de picada, un polsim de cvolorant per l'arròs i ho remenem tot ben remenat.
A continuació, afegim quatre cullerots de brou de pollastre, corregim de sal i deixem que vagi coent-se a foc moderat com si fessim un rissoto anant afegint-hi brou si fa falta, fins que l'arròs és cuit i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se