Estofat de calamar amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel sofregit:

4 racions

Elaboració

Rentem els calamars i els trossegem els a rodanxes. Els reservem. Fem un sofregit, en una cassola de fang amb una mica d’oli , hi posem: les cebes ratllades, els tomàquets tallats a daus , els alls ratllats ben petits i un trosset de pebrot verd tallat petit, deixem coure a foc baix uns 20 minuts. A continuació, salpebrem els calamars i els afegim a la cassola amb un got de vi blanc i una fulla de llorer. Ho deixem coure una mica a foc baix. Mentre, pelem les patates, les netegem i tallem a daus. Les tirem a la cassola amb el brou de peix (no li tirem tot el litre, tres quartes parts). Deixem coure uns 45 minuts a foc baix, quan falten 10 minuts, hi tirem els pèsols i mirem com està de sal i si hem d’afegir-hi més brou. Ja es pot servir el plat.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se