Fideus a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una batedora elèctrica
Uns estalvis

Elaboració

Primerament en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la costella de porc, les salsitxes tallades a trossos menuts, la cansalada tallada a trossos gruixuts, la ceba picolada, el llorer i els alls laminats.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el tomàquet i el vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull una mitja hora.
A part, fem una picada amb: uns crostons de pa fregit, julivert picolat,un all laminat, un grapat de pinyons, un grapat d'ametlles torrades i una cullerada de pebre vermell dolç.
Hi afegim una mica de brou, i tot seguit passem la batedora elèctrica i ho afegim a la cassola.
Afegim els fideus, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat fins que els fideus siguin cuits al "dente", i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se