Col-i-flor a l'estil pastor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim la col-i-flor tallada en botonets fis que és cuita al "dente", l'escorrem i la fiquem a la cassola de terrissa i la reservem.
Tot seguit, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada fins que és transparent, i tot seguit afegim els alls laminats fins que comencen a estar daurats.
Seguidament, afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim una cullerada de pebre vermell, ho remenem ben remenat i ho afegim a la cassola amb la col-i-flor, i deixem que s'acabi dfe coure tot plegat uns set minuts a foc baix, i ja ho podrem treure-ho a taula amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se