Fesols amb cloïsses

Ingredients

  • 250g de fesols.
  • 500g de cloïsses.
  • 1 ceba.
  • 2 grans d'alls.
  • 1 pebrot verd tipus italià.
  • Pebre vermell dolç.
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Deixar les cloïsses amb aigua unes dues hores per que els hi marxi la sorra.
Rentar-les i coure-les al vapor amb una mica d'aigua fins que s'obrin.
Tallar el pebrot i la ceba.
Sofregir-ho tot en una paella.
Picar-ho tot.
Obrir les cloïsses.
Posar els fesols en una cassola, afegir la picada i si queda molt espés afegir una mica d'aigua.
Després posar-hi les cloïsses i una mica de pebre vermell dolç i ja podem servir.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3056 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, si va a les meves receptes, podrà veure la recepta" cloïsses amb salsa verda i mongetes del ganxet", que també la pot trobar interesant.
Rebi una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: