Conill estofat

Ingredients

  • 1 conill de 1Kg
  • 1 ceba gran
  • 3 alls
  • 2 fulles de llorer
  • Rumini
  • Pebre negre
  • Copa de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 got d'aigua
  • 1 pastilla de caldo
  • 4 patates
  • 100 gr de ceps

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

Si voleu que el conill sigui tendre, deixar amb remull amb 50 gr de sal i aigua embotellada durant 1h.
Rentem be el conill i l'assequem be amb paper de cuina.
Agafem una cassola de fang i afegim l'oli, salpebrem lo conill, i el fregim fins que quedi daurat.
Afegim la ceba amb juliana, els alls amb un cop al mig sencers, lo llorer, el ruminí, el brandi.... i deixem que s'ha vapori l'alcohol.
Afegim l'aigua amb la pastilla de caldo deixem que bulli 20 minuts.
Passem per la paella els ceps.
Pelem les patates i les fem a daus, les afegim a la cassola juntament amb els ceps, fins que la patata estigui cuita.
Llest per servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: