Bunyols de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grs de bacallà dessalat
- 2 ous
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de llet
- All i julivert
4 racions
Utensilis
Un bol i una fregidora o paella normal.
Elaboració
Amb un bol posem el bacallà ben desfilat amb les mans, batem els ous com per fer truita els incorporem l'all i el julivert picat petit.
Incorporem la llet, barregem tot mol bé.
Posem la farina amb un colador i afegim el Royal, tamisem i afegim a poc a poc. Si veiem que la massa queda una mica clara afegir farina. Reposar a la nevera durant 1 hora com a mínim.
S'agafa dues culleres i anem fen petites porcions pera fregir, l'oli te que estar calent.Tindrem una safata preparada amb paper absorbent. Es poden acompanyar amb una bona amanida.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2909 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.