Morro de vedella a la gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Un bufador
dos plats de fusta
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del bufador socarrimem el morro per treure l'excés de pels que pugui tenir, i el fiquem en una cassola fonda amb: aigua, una branca d'api,la ceba, el llorer i un grapat de grans de pebre negre, i el deixem coure fins que veiem que és tendre i el reservem.
Quan el morro ja és fred, amb l'ajud d'un ganivet filetejador l'anem tallant a trossos molt finets i anem omplint el plat de fusta.
Seguidament, ho espolsem amb una mica de sal Maldon i pebre vermell dolç, ho reguem amb oli d'oliva, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

Prepararem tants plats de fusta com persones seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se