Boles de meló a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig meló de mida gran (en surten unes quaranta boles)
  • Oli d'oliva
  • Vuit ous batuts
  • Farina

10 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites en forma de boles
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Una safata plana metal·lica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament amb l'estri per fer boles, anem buidant el meló fins a tenir unes quaranta boles.
Seguidament, les espolvorem amb farina, les fiquem en el bol dels ous batuts, i tot seguit les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són daurades, i les anem ficant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, ja les podem ficar d'una manera abellidora en una safata de porcellana blanca, i servir-les a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de peix com de carns, així com un excel·lent aperitiu.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: