Filet de vedella amb foie fresc a la salsa de porto

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la salsa de porto:

1 racions

Elaboració

De la salsa de porto:

Barregem en un cassó el vi, el brou i la nata. Deixem coure 10-15 minuts fins que redueixi i lligui, hi posem una mica de sal. La reservem.

Del filet:

En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, quan està ben calenta, hi posem el filet amb una mica de sal. Deixem coure al gust. Cruet, 3 minuts per costat. El reservem

Del foie fresc:

En la mateixa paella, hi posen un bon tall de foie fresc , fem volta i volta, uns 2 minuts màxim.

Per emplatar:

Posem el filet en un plat, amb el foie sobre o en un costat i ho regem amb la salsa.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se