Filet de vedella amb foie fresc a la salsa de porto
Ingredients
- 1 Filet de vedella d’entre 150 i 200 g
- 25 o 30 g de Foie fresc
- Oli d’oliva
- Sal
Per a la salsa de porto:
- 1 Got de vi de Porto
- 1 Got de brou de carn
- 200 g de nata fresca
- Sal
Elaboració
De la salsa de porto:
Barregem en un cassó el vi, el brou i la nata. Deixem coure 10-15 minuts fins que redueixi i lligui, hi posem una mica de sal. La reservem.
Del filet:
En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, quan està ben calenta, hi posem el filet amb una mica de sal. Deixem coure al gust. Cruet, 3 minuts per costat. El reservem
Del foie fresc:
En la mateixa paella, hi posen un bon tall de foie fresc , fem volta i volta, uns 2 minuts màxim.
Per emplatar:
Posem el filet en un plat, amb el foie sobre o en un costat i ho regem amb la salsa.
Comparteix aquesta recepta: