Ceviche peruà de corball

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem i esmicolem bé el corball. Li traiem aletes, escates, cap i espina dorsal. Traiem els lloms i la ventresca i els deixem ben nets. Filetegem aquestes peces amb el ganivet per treure’n làmines o daus i les anem situant en una font . Seguidament tallem la ceba, l'all, i el coriandre en porcions petites. La ceba en juliana. Tot això ho anem posant a sobre de peix i remenem. Salpebrem i afegim el suc de dues o tres llimones fins cobrir la font. Ho posem a la nevera uns 10 minuts fins que el peix estigui ben blanc. L'àcid cítric modificarà les proteïnes del corball fins a deixar-les comestibles i molt gustoses en només aquest temps. El servim en un plat, sobre unes fulles de cabdell,hi posem el corball. Opcionalment, als costats posem, rodanxes de moniato blanc bullit sense treure la pell i grans de blat de moro torrat. Sobre de tot, una rodanxa de pebrot vermell.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se