Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem els pebrots i les albergínies i les untem amb oli, hi osem una mica de sal . Tot seguit, amb el forn calent, ho posem a escalivar fins que siguin ben cuits. Traiem els pebrots i les albergínies del forn i les emboliquem amb paper de diari perquè sigui més fàcil pelar- los després. Ho deixem refredar una mica. Retirem el paper de diari i pelem les hortalisses. Eliminem les llavors i ho esmicolem a llenques petites.
D’altra banda, obrim la llauna d’anxoves i les escorrem bé. En un plat, posem barrejat les llenques de pebrot i albergínia i per sobre 4 o 5 anxoves per persona. Ja es pot servir, sobre una torrada untada amb tomàquet o amb la torrada a part.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se