Boles de meló a la romana
Categoria:
Tipus de plat: Tempura
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig meló de mida gran (en surten unes quaranta boles)
- Oli d'oliva
- Vuit ous batuts
- Farina
Utensilis
Un estri per buidar fruites en forma de boles
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Una safata plana metal·lica
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament amb l'estri per fer boles, anem buidant el meló fins a tenir unes quaranta boles.
Seguidament, les espolvorem amb farina, les fiquem en el bol dels ous batuts, i tot seguit les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són daurades, i les anem ficant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, ja les podem ficar d'una manera abellidora en una safata de porcellana blanca, i servir-les a taula.
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de peix com de carns, així com un excel·lent aperitiu.
Comparteix aquesta recepta: