Albercocs arrebossats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15 albercocs de mida mitjana
- Farina
- Oli d'oliva
- Dos rovells d'ou
- Llet sencera
- Un polsim de sucre
- Una cullerada de llevat en pols
- Una culleradeta de colorant per l'arròs
10 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un colador fí
Elaboració
Primerament, fem els albercocs agredolços com explico a la meva recepta, els passem pel colador fí i els reservem.
Tot seguit, en un bol de vidre gran fiquem: els dos rovells d'ou, un quart de quilo de farina, el llevat, el polsim de sucre, el colorant per l'arròs i la llet sencera.
Seguidament, anem remenant amb el batedor de varetes fins aconsseguir una pasta fina i homogènia, i deixem que reposi una hora aproximadament.
A continuació, afegim els albercocs en el bol juntament amb la pasta, i amb l'ajud d'una cullera gran, els anem agafant d'un en un, i els fregim amb l'oli ben calent.
Un cop fregits, els anem ficant en una safata amb un paper de cuina per treure tot l'excés d'oli, i els reservem fins el moment de fer-los srvir.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, més aviat es tracta d'una guarnició molt adient tant per plats de carns com per plats de peix.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.