Boles de patata a la Parisién
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates de mida grossa (han de sortir 36 boles en total)
- Aigua
- Una picada d'alls, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
6 racions
Utensilis
Un estri per fer boles de pata de mida mitjana
Un cassó gran
Una safata fonda pel forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una escorredora
Elaboració
Primerament, fem les 36 boles de patata amb l'estri adient i les anem ficant en un bol amb aigua i sal. Tot seguit, les posem a coure amb aigua bullint durant uns set minuts,i tot seguit les escorrem i les posem en una safata fonda per anar al forn, untada amb mantega i les boles salpebrades.
Seguidament, ho enfornem a 180º, tot remenant les boles de quan en quant, fins que veiem que ja són d'un color daurat. Seguidament, les reguem amb la picada, les remenem i les posem a la safata de porcellana blanca per servir-les a taula.
1h 10min
Notes
Aquesdta recepta, és una guarnició molt adient per qualsevol tipus de plat que vulguem que ens quedi abellidor.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.