Boles de patata a la Parisién

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis patates de mida grossa (han de sortir 36 boles en total)
  • Aigua
  • Una picada d'alls, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de pata de mida mitjana
Un cassó gran
Una safata fonda pel forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem les 36 boles de patata amb l'estri adient i les anem ficant en un bol amb aigua i sal. Tot seguit, les posem a coure amb aigua bullint durant uns set minuts,i tot seguit les escorrem i les posem en una safata fonda per anar al forn, untada amb mantega i les boles salpebrades.
Seguidament, ho enfornem a 180º, tot remenant les boles de quan en quant, fins que veiem que ja són d'un color daurat. Seguidament, les reguem amb la picada, les remenem i les posem a la safata de porcellana blanca per servir-les a taula.

1h 10min

Notes

Aquesdta recepta, és una guarnició molt adient per qualsevol tipus de plat que vulguem que ens quedi abellidor.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: