Ous a la romana
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un ou sencer
- Un ou batut
- Aigua
- Sal
- Un grapat de glaçons
- Farina
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una safata amb un paper de cuina
Una bossa de plàstic transparent mitjana
Un cordill
Un bol de vidre mitjà
Una safata plana mitjana
Un batedor de varetes
Une tisores
Elaboració
Primerament, en un cassó fiquem aigua i sal a bullir.
Seguidament, agafem un ou, l'esclatem dintre una bossa de plàstic i amb un cordill, lliguem la boca de la bossa. Tot seguit, fiquem la bossa en l'aigua bullint i passats uns set minuts, retirem la bossa i la submergim en aigua freda amb glaçons.
Seguidament, amb les tisores, obrim la bossa amb cura, passem l'ou per farina i l'ou batut, i el fregim amb oli ben calent fins que veiem que és ben daurat.
Tot seguit, el fiquem damunt un paper de cuina, i ja el tenim llest per fer servir en el plat que desitgem.
1h
Notes
Farem tants ous com comensals hi hagin a taula.
Aquest plat, més que una recepta és una guarnició per qualsevol plat que vulguem fer, o fins i tot un aperitiu.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.