Picantons al txilindron

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Peninsula Ibèrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una safata plana

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de picantó salpebrats, fins que veiem que són daurats, i els reservem en una safata plana.
Seguidament, en la mateixa cassola amb l'oli de sofregir els picantons, fregim: la ceba, els pebrots verds i dues fulles de llorer.
Tos seguit, afegim els alls laminats, el sofregit de tomàquet, i el got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els trossos de picantó, els cobrim amb el brou de pollastre, i deixem que coguin a foc baix, fins que veiem que ja són cuits.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb pollastre o conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se