Musclos amb salsa verda

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Netegem els musclos. Els hi traiem les barbes amb un ganivet i els refregem uns contra els altres. En una cassola, hi tirem l'aigua i el vi blanc i hi afegim els musclos. No hi hem de tirar mai sal. Tapem la cassola i en menys d'un minut ja estaran oberts. Els traiem, hi posem en un plat. Colem el líquid (brou), que ha quedat (serà la base de la salsa), el colem per eliminar les impureses. El reservem.
A part, en una paella amb una mica d’oli d’oliva, ofeguem els alls i quan són daurats, hi afegim la ceba menuda i ho deixem ofegar una mica. Per fer la salsa, batem en un bol, els alls ,la ceba amb el brou que teníem, el julivert, el pebre i la culleradeta de farina de blat. Per batre, utilitzem una batedora elèctrica fins que estigui al punt desitjat (hi podem afegir més aigua si està espès o més farina de blat si està líquida). Ho posem a la paella perquè es cuini una mica la farina de blat i agafi gruix. Hi tirem els musclos, empolvorem amb una mica de julivert i llestos.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se