Musclos amb salsa verda
Ingredients
- 1,2 Kg de musclos
- 2 o 3 Grans d'all
- 1 Ceba petita
- 1 Bon grapat de julivert fresc
- 1 Culleradeta de farina de blat
- 1/2 Copa de vi blanc ,uns 150 ml
- 1/2 Copa d'aigua
- 1 Pessic de pebre negre mòlt
- Una mica d’oli d’oliva
Elaboració
Netegem els musclos. Els hi traiem les barbes amb un ganivet i els refregem uns contra els altres. En una cassola, hi tirem l'aigua i el vi blanc i hi afegim els musclos. No hi hem de tirar mai sal. Tapem la cassola i en menys d'un minut ja estaran oberts. Els traiem, hi posem en un plat. Colem el líquid (brou), que ha quedat (serà la base de la salsa), el colem per eliminar les impureses. El reservem.
A part, en una paella amb una mica d’oli d’oliva, ofeguem els alls i quan són daurats, hi afegim la ceba menuda i ho deixem ofegar una mica. Per fer la salsa, batem en un bol, els alls ,la ceba amb el brou que teníem, el julivert, el pebre i la culleradeta de farina de blat. Per batre, utilitzem una batedora elèctrica fins que estigui al punt desitjat (hi podem afegir més aigua si està espès o més farina de blat si està líquida). Ho posem a la paella perquè es cuini una mica la farina de blat i agafi gruix. Hi tirem els musclos, empolvorem amb una mica de julivert i llestos.
Comparteix aquesta recepta: