Croquetes de porc senglar
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 g. de Carn de porc senglar
- 1 Porro
- 1 Ceba
- 50 cl de llet
- Una cullerada de farina
- Oli suau
- 2 Ous de pagès
- Pa ratllat
Elaboració
Separem la carn de porc senglar que ens ha sobrat del civet, dels ossos i la trossegem ben fina. La reservem. En una paella, coem en un oli suau un porro i una ceba tallats ben fins. Quan encara no han agafat color en treiem bona part de l'oli (el porc senglar és molt greixós).Hi afegim la carn. Un cop calent (1 minut), hi tirem una bona cullerada de farina i la passem una mica. A continuación, hi afegim, poc a poc, la llet, i remenem amb cura no deixant que es facin grumolls. Quan agafa una textura més o menys espessa ho retirem i ho deixem refredar. Per fer les croquetes anem arrebossant aquesta pasta en farina, ou i pa ratllat. Es poden congelar i fregir (en oli ben calent) el dia que ens convingui.
Comparteix aquesta recepta: