Peus de porc amb cargols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al sofregit:

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, hi posem: la ceba, el porro, les pastanagues i unes fulles de llorer amb el peus de porc i ho deixem coure un 20 minuts (els peus els hem comprat ja bullits).
Mentre, en una altra olla amb aigua calenta, una branca de farigola, una fulla de llorer i sal.
Bullim els cargols durant 30 minuts. A continuació, en un cassó amb una mica d'oli, sofregim la ceba picada.
Quan estigui daurada (uns 15 minuts), hi afegim els tomàquets triturats i ho deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Tot seguit, ho passem pel colador xinès i ho tornem a posar en una olla juntament amb els peus, el brou de bullir els peus i els cargols i ho deixem coure tot junt durant uns 15 minuts.
Rectifiquem de sal i pebre, si cal i ja podem emplatar-ho.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se