Cargols del celler

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Preparació: Rentar els cargols amb molta aigua freda canviant-la varies vegades fins que queden ben nets, retirar els que estiguen morts o trencats, seguidament els posem en una olla ven alta amb aigua freda i amb el foc molt baix per enganya’ls i a mida que sortint de la closca anem pujant el foc per fer-los coure, afegirem unes fulles de llorer, sal, pebre negre, romer i farigola, per dóna’ls un xic de gust.
ho els comprem ja cuits.
M’entres en una paellera o un recipient de bon tamany, posem l’oli a escalfar i li posem els alls que quant sIguen d’urats els retirem, i so fregim el pebrot, quant comenci a enrossir, tirem la ceba, junt amb les fulles de llorer, quant la ceba estigué quasi feta, incorpores el alls, la cansalada i el xoriç tallat a daus i seguim el proses, quant considerés que la ceba ja es cuita, incorporem el raïm i els cargols ja cuits i escorreguts al sofregit i remenant-los, seguidament i afegim la sal el romer la farigola, l’orenga, el pebre i les guindilles (bitxos) al gust, remenem i afegim l’aigua i deixem coure uns 15 minuts , remenant de tant en tant, a continuació afegir el vermut blanc i el vi o el cava, remenem una mica i si observem que queda molt liqüi’t afegim el pa rallat i deixem 5 o 10 minuts mes per que redueixi i provem com esta de gust

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se