Canelons d’hortalisses i formatge
Ingredients
- 1 Albergínia
- 1 Porro
- 1 Carbassó
- 1 Pastanaga
- 50 g de formatge de cabra fresc
- Pebre blanc i orenga
- Salsa de tomàquets de conserva pròpia
- 1 Gotet de vi blanc sec
- 6 Quadrats de pasta fresca (10x10)
- Sal
- Oli d’oliva
- Aigua
Elaboració
Tallem molt petit el porro, l’albergínia, el carbassó i la pastanaga, prèviament pelats/es.
Ho sofregim amb oli i ho salpebrem al gust. Quan estigui cuit, ho deixem en un colador i deixem que s’escorri bé. Mentre, posem a bullir la pasta amb aigua abundant i sal. En un recipient, hi posem les hortalisses i, hi afegim el formatge de cabra ratllat. Farcim els canelons amb la pasta de les hortalisses i el formatge.
Posem al foc una cassola amb la salsa de tomàquet casolana, amb una mica de sal, pebre blanc i orenga. Deixem coure uns 5 minuts. Cobrim els canelons amb la salsa de tomàquet. Ho posem a gratinar al microones, uns 3 minuts. Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: