Canelons d’hortalisses i formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem molt petit el porro, l’albergínia, el carbassó i la pastanaga, prèviament pelats/es.
Ho sofregim amb oli i ho salpebrem al gust. Quan estigui cuit, ho deixem en un colador i deixem que s’escorri bé. Mentre, posem a bullir la pasta amb aigua abundant i sal. En un recipient, hi posem les hortalisses i, hi afegim el formatge de cabra ratllat. Farcim els canelons amb la pasta de les hortalisses i el formatge.
Posem al foc una cassola amb la salsa de tomàquet casolana, amb una mica de sal, pebre blanc i orenga. Deixem coure uns 5 minuts. Cobrim els canelons amb la salsa de tomàquet. Ho posem a gratinar al microones, uns 3 minuts. Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se