Tàrtar de tonyina amb guacamole

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem la tonyina a daus, millor si ho fem amb un ganivet enlloc de passar-lo per la picadora. Piquem la ceba ben fineta i la barregem amb la tonyina, hi afegim unes gotes d'oli d'oliva, salsa de soja, salsa Perrins, sal i pebre. Ho posem a la nevera perquè refredi i marini tot bé. Mentre, treiem la pela de l'alvocat, posem la carn en un bol amb unes gotes de llimona perquè no s'oxidi i hi afegim una mica de ceba picada, daus de tomàquet, rajolí d'oli i una mica més de llimona.
Ho barregem bé fins a obtenir el guacamole. Tallem tomàquet a daus petits i els reservem.
Per emplatar, agafem un motlle (aro metàlic), hi posem tots els ingredients dins per aquest ordre: al fons els daus de tonyina, sobre els daus de tomàquet que hem reservat, per últim el guacamole. Agafem un plat, desmotllem amb cura i llestos.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se