Tàrtar de tonyina amb guacamole
Ingredients
- 1 Llom de tonyina crua d’uns 150 g
- 1 Ceba
- Salsa de soja
- Salsa Perrins
- 1 Alvocat
- 2 Tomàquets
- Llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració
Tallem la tonyina a daus, millor si ho fem amb un ganivet enlloc de passar-lo per la picadora. Piquem la ceba ben fineta i la barregem amb la tonyina, hi afegim unes gotes d'oli d'oliva, salsa de soja, salsa Perrins, sal i pebre. Ho posem a la nevera perquè refredi i marini tot bé. Mentre, treiem la pela de l'alvocat, posem la carn en un bol amb unes gotes de llimona perquè no s'oxidi i hi afegim una mica de ceba picada, daus de tomàquet, rajolí d'oli i una mica més de llimona.
Ho barregem bé fins a obtenir el guacamole. Tallem tomàquet a daus petits i els reservem.
Per emplatar, agafem un motlle (aro metàlic), hi posem tots els ingredients dins per aquest ordre: al fons els daus de tonyina, sobre els daus de tomàquet que hem reservat, per últim el guacamole. Agafem un plat, desmotllem amb cura i llestos.
Comparteix aquesta recepta: