Mousse de foie amb gelatina de Pedro Ximénez

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la gelatina:

Elaboració

Mousse: es barreja el mousse i el foie a la thermomix a velocitat 3, temperatura 80 i durant dos minuts. S'afegeix sucre al gust tenint en compte el grau d'acidès del iogurt i del foie. Servir a les copes i immediatament es posa a la nevera. Per fer la gelatina es posa un got de vi (ple) en un bol i es posen les tres fulles de gelatina, després d'uns 10 minuts es posa a la thermomix 10 minuts, temperatura varoma i velocitat 1, després es posa a la nevera perquè cuatlli. La recepta que jo vaig seguir aconsella a tornar-la a passar pel robot just quan estigui cuatllant però vetllant que no faci escuma i posar-la a sobre de la mousse. Tot i això jo aconsello tallar-la a trocets molt petits.
La barreja de sabors es molt bona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se