Conill a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d’oli, enrossim el conill salpebrat. Un cop daurat, hi afegim la ceba, el tomaquet tallat en trossos grans, la pastanaga tallada a rodanxes, 1 dent d’all sense pelar i la fulla de llorer. Tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 45 minuts (el conill era petit). En una cassoleta de fang, hi posem la cuixa I espatlla del conill amb la ceba, tomàquet i les rodanxes de pastanaga de coure’l. Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se