Brownie de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 ous
- 200g de farina
- 200g de sucre
- 200g de mantega
- 200g de xocolata tipus postres
- Una culleradeta de llevat químic
8 racions
Elaboració
Primer de tot posem un cassó al foc i hi fonem la mantega i la xocolata.
Un cop desfet es para el foc.
Ja fora del foc s'hi aboca el sucre, es remena bé, s'hi afegeix la farina, el llevat i els tres rovells.
Per últim muntem les 3 clares a punt de neu i les afegim a la barreja.
Posem la barreja en un motlle i cap al forn, foc a dalt i a baix, 180 graus durant 20 o 30 minuts, depèn del motlle i el forn. Podem punxar-lo amb un escuradents per comprovar la cocció.
30min
Notes
Es pot acompanyar amb nata, crema, gelat de vainilla... o com us agradi més.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.