Brownie de xocolata

Ingredients

  • 3 ous
  • 200g de farina
  • 200g de sucre
  • 200g de mantega
  • 200g de xocolata tipus postres
  • Una culleradeta de llevat químic

8 racions

Elaboració

Primer de tot posem un cassó al foc i hi fonem la mantega i la xocolata.
Un cop desfet es para el foc.
Ja fora del foc s'hi aboca el sucre, es remena bé, s'hi afegeix la farina, el llevat i els tres rovells.
Per últim muntem les 3 clares a punt de neu i les afegim a la barreja.
Posem la barreja en un motlle i cap al forn, foc a dalt i a baix, 180 graus durant 20 o 30 minuts, depèn del motlle i el forn. Podem punxar-lo amb un escuradents per comprovar la cocció.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb nata, crema, gelat de vainilla... o com us agradi més.


Recepta de cuina de Brownie de xocolata

Qualsevol coca, brownie...es pot convertir fàcilment en un vaixell pirata!!A l'abordatge!!!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: