Peus de porc guisats amb hortalisses
Ingredients
- 8 Meitats de peus de porc cuits
- 3 Pastanagues
- 1 Ceba
- ½ Pebrot vermell
- 1 Carbassó
- 1 Albergínia
- 1 Porro
- Pebre negre mòlt
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració
Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes. Les reservem.
Piquem el pebrot vermell, el porro, el carbassó i l’albergínia a daus petits. Ho reservem.
Piquem la ceba a trossets petits. La reservem.
Posem un rajolí d’oli en una cassola antiadherent, hi afegim la ceba i la deixem fer a foc suau. Quan comenci a enrossir, al cap d’uns 10 minuts, hi incorporem la pastanaga, el porro, el carbassó i l’albergínia. Ho deixem coure uns 10 minuts.
Afegim el pebrot vermell, remenem i ho deixem fer uns 10 minuts més. Quan el sofregit de les hortalisses s’hagi fet, hi afegim una mica de sal, el pebre i un got d’aigua.
Per últim col.loquem els peus cuits. Ho deixem coure tot junt a la cassola, uns 30 minuts, i si cal, hi afegim aigua.
Aquest plat sempre és més gustós al dia següent.
Comparteix aquesta recepta: