Pollastre estofat a les fines herbes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una paella mitjana
Uns estalvis
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella mitjana fiquem: les cebetes de platillo pelades juntament amb: sal, sucre, un raig de mel, un raig de vi negre i un raig de vinagre de poma.
Deixem que vagin coent a foc baix, fins que veiem que ja estan caramelitzades, i les reservem.
A part, pelem les patates, les tallem a quadradets regulars, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva fins que estan daurades, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els talls de pollastre salpebrats, la ceba picolada, la cansalada tallada trossos menuts, la branca de farigola, el romaní, el llorer, el julivert picolat i l'orenga en fulles.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, afegim un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobrixi el pollastre i deixem que cogui a foc baix fins que el pollastre ja estigui cuit. Seguidament, afegim les patates i les cebetes de platillo, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts i ja el tenim llest.
Tot seguit, ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se