Panets amb ou

Ingredients

6 racions

Elaboració

S'agafen els panets i s'obren per la part superior.
Es treu tota la molla.
Els panets s'unten amb mantega per la part de fora.
Cada peça s'omplen amb una mica de mantega, un rovell d'ou i una mica de sal.
Es posen les clares a punt de neu, per damunt dels panets es fregeixen en una paella amb oli ben roent.
Mentre es fregeixen i amb l'ajuda d'una cullera, es va tirant, damunt del panet, oli de la mateixa paella a fi que la clara quedi cuita.
Si poden posar uns quants pinyons per damunt.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se