Cassoleta de favetes amb llagostins i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un ramet de julivert, posem a coure les favetes fins que són cuites al "dente", i les reservem.
A part, pelem els llagostins i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, uns tres minuts,els flamegem i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, l'encenem, i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco i tres cullerots de fumet de peix, i anem remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim els llagoastins i les favetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot el conjunt uns deu minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se