Popets estofats amb favetes "babi" i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una paella mitjana
Un cassó gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, bullim les favetes fins que són cuites al "dente", i les reservem.
A part, netegem les gírgoles, les tallem a juliana una mica ample, i les saltem en una paella amb oli d'oliva salpebrades fins que estiguin gairebé cuites i les reservem.
Tot seguit, en una paella gran amb dos cullerots de picada, saltem els popets fins que estiguin gairebé cuits i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls i dues fulles de llorer. Quan tot plegat està ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull uns vint minuts més.
A continuació, incorporem a la cassola: els popets, les favetes i les gírgoles, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se