Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una paella amb l'oli, sofregim les verdures-hotalisses en juliana tallada molt fina, ho salpebrem i a mitja cocció hi afegim un rajolí de vi blanc i continuem la cocció fins que es consumeixi completament el vi, uns 20 minuts. Preparem tres trossos de paper d'enfornar i distribuïm sobre ells, les verdures-hortalisses i damunt d'elles els lloms de bacallà. Posem a sobre all granulat i herbes provençals, tanquem molt bé els paquetets i els introduïm en forn preescalfat a 250 º C, durant 10 minuts. Els servim de seguida, tret l'embolcall de paper.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se