Guatlles a l'èstil Aragonès amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem les guatlles i les tallem per la meitat a lo llarg.
Agafem els talls de cansalada, la tallem a trossos gruixuts i la reservem.
Tot seguit, fiquem el llard a la cassola de terrissa, i sofregim les guatlles i la cansalada, a foc baix fins que tot plegat és daurat.
Seguidament, afegim la ceba picolada i quan és ben sofregida, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem reduir.
A continuació, afegim tres cullerots de brou de pollastre i deixem que vagi coent tot plegat uns vint minuts.
A part,en una paella amb un raig d'oli sofregim les gírgoles tallades a juliana una mica ample, i un cop fregides, les afegim a la cassola amb les guatlles, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat
uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se