Arròs caldós amb llamàntol blau

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem una cassola de terra al foc amb d'oli d’oliva (6 o 7 cullerades). Quan estigui calent, hi afegim el llamàntol blau partit pel mig i amb alguna rodella. El sofregim i el guardem a part. Posem a la paella la ceba molt picada, la sípia trossejada i les carxofes a quarts. Fem el sofregit durant 10 minuts més o menys. Hi afegim els tomàquets ratllats. Ho removem. Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts. Abans que s’acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol. Apaguem el foc i tapem la cassola i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Deixem que reposi uns 5minuts. Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se