Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel parmentier:

1 racions

Elaboració

Del parmentier:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts. La pelem i la reservem.
Posem la nata a bullir i la barregem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre vermell dolç.

Del mero:

En una planxa, hi posem un rajolí d’oli d’oliva i quan està calenta, salpebrem el mero i el posem a la planxa.
Ho deixem coure uns 2 minuts per costat. El temps està en funció del gust del comensal.
En l’últim moment, hi afegim 8 o 10 gambetes. Ho amanim amb una mica d’oli picant.

Per emplatar:

En un plat, posem de fons el parmentier, a sobre el mero amb les gambetes i l’oli picant.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se