Escamarlans al forn (Nadal)

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180°
Amb unes tisores, o un ganivet ben afilat, tallem els escamarlans per la mitat a lo llarg.
Els distribuïm alineats amb la pell baix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem, tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt, un rajolí d'oli, i la picada d'all i julivert, o enfornem entre 5 i 8 minuts (depèn de la mida dels escamarlans), procurant que no quedin secs.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se