Mar i muntanya de botifarra i xipironets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d’oli, sofregim els xipironets nets i tallats a trossos mitjans. Uns 2 o 3 minuts.
Quan estiguin ben daurats, els reservem.
En el mateix oli i cassola de fregir els xipironets, fem un sofregit amb la ceba tallada a juliana, el pebrot vermell tallat ben petit i el tomàquet ratllat.
Hi tornem a posar els xipironets.
Hi tirem una mica de brou de peix. Ho deixem coure, uns 10 minuts màxim.
Mentre, punxem les botifarres amb una forquilla perquè no s’esmicolin al coure-les.
Les tallem a trossos rodons de, més o menys, 1,5 cm.
En una paella amb una mica d’oli, saltem els trossos de botifarra uns 10 minuts.
Afegim els trossos de botifarra a la cassola on hi ha els xipironets, amb el sofregit i el brou de peix.
Hi tirem una mica de sal. Deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Mentre, fem una picada amb un gra d’all, les ametlles torrades, sal i la galeta maria. Ho piquem ben picat i l’incorporem a la cassola.
Deixem que faci xup – xup, uns 5 minuts.
Ja es pot servir amb una mica de cibulet picat per sobre. Aquest plat és millor menjar-lo d’un dia per l’altre.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se