Filet de bou a la mantega Cafè de Paris

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la Mantega Cafè de Paris:

4 racions

Elaboració

De la mantega Cafè de Paris:

En un recipient de miniprimer, hi posem tots els ingredients i els triturem fins aconseguir una crema de textura molt fina. La deixem tota la nit a la nevera perquè s'amalgamin tots els sabors.
Deixem la mantega a temperatura ambient fins que assoleixi la textura de pomada.
En un bol barregem la mantega amb la barreja d'espècies fins que estigui tot ben integrat. Folrem un recipient petit tipus cake amb paper film i hi aboquem la mantega. Ho reservem a la nevera fins que torni a agafar la textura sòlida de mantega.

Dels filets:

Fem els filets de bou en una paella antiadherent, amb un rajolí d'oli d'oliva. Un cop estiguin al punt que més us agradin, els retirem en un plat i afegim a la paella uns 100 g de mantega Cafè de Paris i tot seguit la crema de llet. Quan estigui tot desfet hi afegim els filets de bou i deixem escalfar tot el conjunt.

Per emplatar:

En un plat, hi posem un filet per persona amb dues mitjas patates al caliu (per exemple) i la mantega Cafè de París

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se