Espigalls bullits amb mongetes del ganxet i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Quatre plats fondos
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta y el reservem.
Seguidament en una cassola amb: aigua, sal, i un brot de julivert, posem els espigalls ben nets a coure fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit afegim les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, ho escorrem i repartim en els plats fondos.
A continuació, fiquem al damunt dues cullerades de romesco, ho remenem, i ja ho podem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se