Pasta "Orly"
Categoria:
Tipus de plat: Salsa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos ous sencers
- Llet sencera
- 300 grams de farina
- Mig sobre de llevat en pols
- Sal
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
Primerament, en un bol gran de vidre, fiquem: la farina, mig litre de llet, els ous sencers, el llevat i un polsim de sal.
Seguidament, ho batem amb el batedor de varetes fins aconseguir una masa fina i homogènia, i ho deixem reposar una hora. Tot seguit, ho remenem una mica més, i ja ho podem ficar en un atuell amb tapa i ho posem a la nevera, on s'ens pot guardar uns cinc dies com a minim, fins que necessitem fer-ho servir.
Notes
Aquest tipus de pasta és molt adient per fer arrebossats sobretot per peixos.
Comparteix aquesta recepta: