Salsa agredolça
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
6 racions
Elaboració
En un cassó, posem el sucre i deixem que agafi un color de caramel daurat.
Tot seguit, afegim el vi i el vinagre, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim dos cullerots de fons de carn, i deixem que cogui una estona més. Tot seguit, afegim dues nous de mantega, remenem amb el batedor de varetes, i si cal, ho espessim amb una mica de farina de blat de moro, dissolta amb aigua freda, fins aconseguir la textura desitjada, i ja tenim la salsa llesta per fer servir.
30min
Notes
Aquesta salsa, es molt adient per acompanyar plats com: el rosbef, el pernil al forn, i altres peces de porc, cuites al forn.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.