Sopa de mandonguilles amb pistons i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Una sopera gran de porcellana blanca
Cinc escudelletes de porcellana
Una paella gran
Una safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran

Elaboració

Quan anem a comprar la carn trinxada, demanem que ens passin la cansalada sense cotna per la picadora juntament amb la carn.
En el moment de fer les mandonguilles, fiquem en el bol: la carn i la cansalada picades,els dos ous esclatats, un polsim de sal i pebre negre, el pa remutllat amb llet i escorregut, un all ratllat, i el julivert picolat. Tot seguit, amb les mans ben netes, remenem tota la barreja i fem unes mandonguilles petites, de manera que en surtin unes unes quaranta unitats, les enfarinem i les anem fregint amb oli d'oliva i les reservem en una safata amb paper de cuina.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits els pelem, els picolem amb un ganivet i els reservem.
Seguidament, posem tant el brou de pollastre com la llet d'ametlles a la cassola fonda a foc viu, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit fiquem la pasta de pistons, posem el foc mitjà i deixem que vagi coent-se la pasta fins que estigui cuita al "dente".
Tot seguit, afegim: les mandonguilles i els ous picolats, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem servir a taula amb la sopera de porcellana i les cinc escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se