Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem les truites, obertes de la panxa i les salpebrem.
En una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i hi saltem les panses, els pinyons i el pernil ibèric 2 o 3 minuts.
Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.
Obrim les truites, les salpebrem i les farcim amb els ingredients que hem saltat.
Un cop farcides, les tanquem bé.
Enfarinem les truites i les posem al foc amb una mica de mantega fins que quedin ben rosses.
Les girem, i hi afegim les panses i els pinyons que ens han sobrat i el got de vi blanc.
Un cop cuites per l'altra banda, les posem 4 o 5 minuts al forn (previament preescalfat), a 170 graus i ja les podem servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se